Strutsar, strutsar och strutsar!!

I Fredags åkte jag och barnen på utflykt till en Stutsfabrik utanför Borlänge, Det var trevligt och lite annorlunda. Strutsarna såg ut som dinosaurier- stora o groteska! Vi såg små strutsbebisar men dom va rätt stora dom med.. Det fanns en butik med en massa strutssaker, tex. strutslampor gjorda av ägg, strutskorv, dammvippor av fjädrarna, strutssockerkaka, mm Vi åt glass av strutsägg o den var väl inte så speciell, jag tyckte det var en mysko smak.


En Lördagskväll med Ullis

Åhh vad roligt att va med Ullis, en av mina bästaste vänner. Hon och hennes kille var upp hit över helgen och då tog vi oss en vinkväll!! Vi åt pizza, Ostkrokar o vin.. Skratta å prata om livet i allmänhet, sedan kom även Kristina dit. Vi knatade bort till Statoil en sväng och på vägen tillbaka tjoade o tjimmade det inne i ett tält på en gård. Dom ropade att vi skulle komma in & det gjorde vi, det var ett par från Våmhus o hans farbror. Vi skrattade nästan ihjäl oss där. Tanten skrek plötsligt; var är Pipp???! (det var en hund visade det sig) Hon drog iväg o letade sen visade det sig att Pipp var instängd i källaren.. Hahaha.. Pipp vilket jävla namn.. Vi traskade hem till Ullis & Dannes hyrda stuga o fick dit Bröderna Larsson o Bengan så sen fick vi ut å åka i deras raggerbil! En rolig kväll som vanligt när vi träffas!!


Jag blir så jävla ledsen...

Fyy fan för människor som tror att dom äger hela världen och trycker ner andra. Att själv kunna köra sitt race och göra sånt man tycker om och vill göra utan att ta hänsyn till andra. Och sedan inte kunna acceptera att andra runt omkring kanske oxå har ett eget liv.. Nä då ska man hota och skälla, tala om hur jävlig man är, och bla bla bla.. Dessutom ha mage att anklaga en för saker som den personen borde rannsaka sig över. Nä usch å fy ska man tolerara vad som helst?! Svar: NEJ!! Ett ruttet ägg är vad du får av mig..


Russell Brand

Jag vill se filmen igen,,, å igen...


Biobesök

Det var nog förra veckan som jag & Johanna åkte ner på bion för att se Rock Of ages. Vi hade nog inte så höga förhoppningar om att den skulle va så bra, utan mest bara kul att se den. Men shit,, när inledningen rockade igång med Guns n' roses o Paradise City kände jag hur kroppen bultade o diggade och det kändes att det här blir en kanon film.. Å det var det verkligen, så mycket bra musik och rolig film. Haha.. har fått en till favvo nu oxå -- Nää inte Tom Cruise utan störtsköne Russel Brand!!



14 Juli 2012

Så blev det en lyckad fest iallafall,, När gästerna kom serverades dom varsin välkomstdrink NVY ett mousserande vin av passionsfrukt och små krustader med salami & gräddädelost. Mums... Sedan fick alla gå en tipsrunda med frågor om mig! (undrade hur väl dom egentligen känner mig) haha,, många blev upprörda över frågan om vems bild som satt i skåpet på jobbet,, dom vet ju om min stora crusch på Jonny Depp så dom var ju bergsäkra på honom o inte Stefan Nykvist (i Larz Kristerz) HAHA..tjiii fick dom.. Pajbuffe och sallad o bröd högg vi in på Och senare jordgubbstårta & ballerinakakor. Vi gick igenom dom rätta svaren och alla fick berätta vem dom var och om hur vi lärde kände varandra. Sedan fick jag öppna massor av paket!! Wow,, jag fick bl.a en fotlänk, en resa till EGYPTEN, presentkort på tatuering, 2 st olika Lilla Lisa design halsband, ett spa och ett massage presentkort, en låda med och för nagellack o tillbehör, en fin blom ring i lila såklart!, chokladkaka, 3 attbligalenpå grejer, en elefant och en annan prydnadsfigur, trisslotter o massor med blommor. Herregud vilka grejer!! Tusen tusen TACK!! Sen minglade vi och pratade spelade musik och senare med andra ord spelet, vuxna mot kidsen. Allra sist drog vi igång Sing Star o konstigt nog så hörde inte Bert Karlsson av sig denna gången heller :-0 mooahaha.. Det var en väldigt väldigt trevlig kväll/natt med familj och några av mina närmaste vänner...


Födelsedag!

På Lördagsmorgonen fick jag frukost på sängen av min underbara dotter.. Det hade jag inte kunnat gissa.. En smörgås, mjölk å jordgubbar mums!! Sedan fixade jag lite inför kvällens kalas,var till Orsa och tittade på Alexanders hockeymatch sedan handlade vi mer muggar och bröd.


En av favoritlåtarna..

Goodbye to you my trusted friend
We've known each other since we were nine or ten
Together we've climbed hills and trees
Learned of love and ABC's
Skinned our hearts and skinned our knees
Goodbye, my friend, it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there

We had joy, we had fun
We had seasons in the sun
But the hills that we climbed
Were just seasons out of time

Goodbye Papa, please pray for me
I was the black sheep of the family
You tried to teach me right from wrong
Too much wine and too much song
Wonder how I got along

Goodbye Papa, it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that spring is in the air
Little children everywhere
When you'll see them, I'll be there

We had joy, we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song
Like the seasons, have all gone
Goodbye Michelle, my little one
You gave me love, and helped me find the sun
And everytime that I was down
You would always come around
Get my feet back on the ground
Goodbye Michelle, it' s hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that spring is in the air
With the flowers everywhere
I wish that we could both be there

All our lives we had fun
We had seasons in the sun
But the stars we could reach
Were just starfish on the beach

We had joy, we had fun
We had seasons in the sun
But the hills that we climbed
Were just seasons out of time

We had joy, we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song
Like the seasons, have all gone
We had joy, we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song
Like the seasons, have all gone


Naglar,,,

Att måla naglarna är som att lacka en bil.. Bra grundlack och flera lager färg samt överlack är ett måste. Här nailshield från Oriflame som bas och skydd. Sedan 2 lager lila ( ett billigt från dollarstore tror jag det var ) Ett överlack med diamantpulver från Sally Hansen. Ytterligare ett färglager, sedan vita dekorränder med ett dekorlack från Oriflame. Avslutade med ytterligare ett drag överlack,, stenhårt och håller säkert över en vecka.. :-)


Big lake run 2012

Eftersom Siken tagit fel helg och jobbade när Big lake gick av stapeln (vi som skulle åka) så la jag ut en blänkare på Fejjan och tänk vilken kanonmix det blev,, Jag, Anna, Kicki och Katrin med Erika som chaffis. Vi åkte iväg vid 10.30-11.00 tiden till Moraklockan, småminglade lite o sen drog vi till Rättvik. Där parkerade vi efter att ha letat efter en minutautomat. Vi gick omkring inne på startplatsen o spatserade. Starten gick ganska sent i år o vi poppade iväg med lite häckvattningspauser,, :-0 Vid Leksand sommarland typ råkade vi på en KO, haha... Vi åt hamburgare i Leksand i sen blev det 3 varv runt fontänen.. Tjooohooo


Skärpning,, skärpning

Ja jag vet att jag inte skrivit nåt på evigheter.. Ska skärpa mig! Har gjort en hel del som jag kan dela med mig av ifrån mitt Crayzy Daysy liv. Nu har jag idag + 3 dagar kvar innan SEMESTER å de ska bli jäkligt skönt tänk om bara det kunde bli lite finväder oxå! Lägger ut några härliga minnespics :-0


RSS 2.0